Kurser

Er der fordele som RAB-godkendt?

Ja, det er der. Dine patienter kan få tilskud til behandlinger fra for eksempel sygeforsikringen ‘danmark’. Desuden er der flere sundhedsforsikringer, der dækker behandlinger udført af RAB-godkendte behandlere.

Nogle behandlingsformer kan desuden momsfritages, hvis der er en RAB-godkendelse. Det kan du læse mere om på SKATs hjemmeside.

Med en RAB-godkendelse har du mulighed for at opnå momsfritagelse hos SKAT. Det er dog ikke alle behandlingsformer, som SKAT godtager til momsfritagelse. Du kan se, hvilke behandlingstyper SKAT godtager her.

Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Kroppen er helt fantastisk. Lige meget hvilken del man tager ud og studerer, er det helt utroligt hvad der faktisk foregår af processer i kroppen. Gennem de forskellige moduler får vi set på alle de forskellige systemer, der udgør et menneske.

Her er der fremmøde til undervisningen, så man ikke skal sidde derhjemme i sofaen, men faktisk ser andre og hjælper hinanden med at huske det hele. Dét er meget mere lærerigt! Plus, der er nogen at spise -måske kage – med.

RAB niveau

For at blive Registreret Alternativ Behandler (RAB) skal du blandt andet have gennemført minimum 200 lektioner med anatomi og fysiologi og 100 lektioner med sygdomslære